maanantai 20. tammikuuta 2014

Viimeinen viestimme

 Täällä Liesel. Heti alkuun pahoitteluni (taas) siitä, ettemme ole kirjoittaneet mitään, mutta syy siihen selviääkin kun luette pidemmälle.

Olemme jo jonkin aikaa miettineet, onko tässä blogissa nyt yhtään mitään järkeä. Otin asian puheeksi joululoman päätyttyä ja olemme jättäneet jutun hautumaan. Alle tuntia aikaisemmin tänään puimme asian viimein läpi ja saimme selvitettyä ainakin yhden asian: lopetamme tämän blogin kirjoittamisen.

Tämä on ollut joka tapauksessa hauska kokeilu ja olen iloinen että sen teimme, mutta totuus on, että tämä tuntuu liian työläältä. Myönnetään, että olemme molemmat laiskoja, mutta miksi tehdä tätä väkisin. Jatkamme molemmat innokkaina lukijoina ja kirjoittajina, sekä vinkkailemme yhä kirjoja toisillemme.

Olen myös tullut siihen tulokseen, että aion kuitenkin perustaa itsekseni kirjablogin, jonne kirjoitan (ainakin melkein) kaikista lukemistani kirjoista ja mahdollisesti myös mangasta ja muista sarjakuvista. Puhuimme tästäkin äsken ja päätimme, että teen blogin tällä samaisella käyttäjällä, kun kummallakaan ei mitään ongelmaa siinä ole.

Tämä oli kiva kokeilu, mutta siihen se nyt sitten jäi.

Kiitämme ja kumarramme, tällä kertaa ihan oikeasti ja minä jatkan sitten uuden blogin kanssa, kunhan ensin saan sen tehtyä.


 
Ja päätin nyt sitten Rudyn puolesta lisätä tähän kuvan lempparianimehahmoistamme Kidasta (Durarara!!) ja Tamakista (Ouran Highschool Host Club).
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti